Αρχική Χάρτης Πλοήγησης Αναζήτηση
 
.

 

Συνεχίζοντας τη περιοδεία του στη  Λήμνο  ο υποψήφιος Βουλευτής κ. Νίκος Σηφουνάκης συμμετείχε τη Κυριακή στη συγκέντρωση του ΠΑΣΟΚ στο Θέατρο «ΜΑΡΟΥΛΑ» της Μύρινας με ομιλητή  το μέλος της Κ.Ε., Δήμαρχο Καλλιθέας Αθ. κ. Κώστα Ασκούνη.
Χθές (Δευτέρα 28.9.09) κ. Νίκος Σηφουνάκης περιόδευσε στα χωριά Δάφνη, Κατάλακκο, Σαρδές, Κάσπακα, όπου συζήτησε με πολίτες και εκπροσώπους φορέων τα ζητήματα που τους απασχολούν, ενόψει και των εκλογών της Κυριακής. Από όλη τη Λήμνο ο κ. Σηφουνάκης αποκόμισε  μηνύματα νίκης και την βέβαιη απόφαση της συντριπτικής πλειοψηφίας των ακριτών να εμπιστευθούν τη ψήφο τους στο ΠΑΣΟΚ.
Ακόμη, αναφερόμενος ο κ. Σηφουνάκης στην έλευση του Κ. Καραμανλή στη Μυτιλήνη επεσήμανε μεταξύ άλλων:
« Πανικοβλημένη η Ν.Δ. έφερε στη Μυτιλήνη τον Καραμανλή σε μια ύστατη προσπάθεια να περισώσει ό,τι προλάβει απ τη βέβαιη κατάρρευση της τη Κυριακή στις 4 Οκτώβρη.  Δικαίωμά τους να διαχειρισθούν όπως αυτοί κρίνουν την επικείμενη ήττα. Αποτέλεσε όμως προσβολή για τους πολίτες της Μυτιλήνης η χωρίς καμία ντροπή επανάληψη απ την εξέδρα του γνωστού πια  μονόλογου του απερχόμενου Πρωθυπουργού και οι αναφορές του στα ίδιες ακριβώς υποσχέσεις που εξήγγειλε προεκλογικά τόσο το 2004 όσο και το 2007.
Επίσης προκάλεσαν την κοινή γνώμη με τις αφισσορύπανση που προκάλεσαν και την «αυτοκρατορική» τεράστια εξέδρα, η οποία  κατέλαβε μέρος του οδοστρώματος και μπλοκάρισε χωρίς λόγο για τέσσερις ημέρες τη κυκλοφορία πεζών και οχημάτων στο πιο νευραλγικό σημείο της πόλης.
Προκαλεί θλίψη και αγανάκτηση, αυτοί, που στην διακομματική επιτροπή μίλησαν για πολιτικό πολιτισμό και συναποφασίστηκε σ’ αυτές τις εκλογές να αποφύγουμε όλα τα κόμματα την αφισσορύπανση και ό,τι άλλο ενοχλεί τη καθημερινή ζωή των πολιτών, οι ίδιοι να μην σέβονται τα συμπεφωνημένα. Ας κρίνει ο λαός της Λέσβου την «αξιοπιστία» τους !»